Blackberry news!

Blackberry Ping op Android en I-phone

Blackberry Messenger op platformen als Android en I-phone! Het is dan eindelijk waarheid geworden. Critici zeggen dat het te laat is en dat Blackberry deze stap al vele jaren eerder had moeten maken. Wij van Blackberry Ping hopen natuurlijk dat de markt voor de eens, zo begeerde mobieltjes weer aantrekt! Whatsapp heeft het meerendeel van de functionaliteiten overgenomen. Wij zijn benieuwd of dit ooit nog goedkomt!

Blackberry Z10 smartphone.

Mobiele telefonie is bij Blackberry naar een nieuw niveau getreden. Met de lancering van de Z10 hebben zij een goed begin gemaakt aan de comeback op de markt van mobieltjes.

Wij van Blackberry Ping hebben de telefoon getest en zijn uitermate verrast! Het toestel ligt goed in de hand en heeft een zeer helder beelscherm. De software werkt erg snel en maakt de telefoon erg fijn om mee te werken, dit mede door de 2 gigabyte werkgeheugen. De camera heeft 8 miljoen pixels en een F2.2 lens. 1080p HD video-opname is ook een koud kunstje voor de Z10.

Conclusie de Z10 is een zeer fijne en snelle telefoon waar Blackberry een groot aantal klanten mee kan terugwinnen! Lees hier meer specificaties

 

Blackberry OS10.

Blackberry heeft de nieuwe versie van haar software onlangs getoond tijdens een conferentie. RIM gaat zich meer richten op een grafische interface zoals bijvoorbeeld ook te zien is bij Windows Mobile. Wij van Blackberry Ping zijn ieder geval erg benieuwd naar de nieuwe applicaties en software ontwikkelingen!

Er is een nieuwe Blackberry Bold, 9780

De nieuwe Blackberry Bold is uitermate snel met een processor van 1 ghz. Samen met de 768MB RAM verslaat hij vele p’s die ongeveer 5 jaar geleden nog werden verkocht! Verder is de nieuwe Blackberry 11mm dik en beschikt hij over het nieuwe besturingssysteem OS 7 van Blackberry RIM. Lees hier meer, klik!

Whatsapp status change

Het gebruik van de Whatsapp Messenger staat vandaag 06-01-2012 volop in het nieuws. De service voor mobiele telefoons waaronder Blackberry, Apple, en Samsung heeft te kampen met een fors aantal “leaks” aan de achterzijde van de software. Zo schijnen berichten niet versleuteld te zijn en kan volgens nu.nl de status van andere Whatsapp gebruikers worden aangepast via een website. Whatsapp heeft een lange periode geleden verteld dat zij actie zullen ondernemen, dit is sinds september nog niet gebeurd. Lees hier meer over de storing

Blackberry Storing in Nederland.

Een korte periode geleden is het normaal zo betrouwbare Blackberry netwerk down gegaan. Het netwerk was voor het eerst in de geschiedenis van de mobiele telefoon fabrikant uit de lucht voor een langere periode dan 24-uur. De down-time is uiteindelijk 72 uur geweest.

Als compensatie voor dit ongemak heeft RIM in de applicatiestore van Blackberry 10 betaalde apps ter beschikking gesteld: Gratis! Zo kun je nu gebruik maken van o.a. The Sims, Shazam the full version en vele meer.

De nieuwe Blackberry Bold Touch 9900

Recente berichten vanuit Blackberry RIM vertelden ons dat er een nieuwe Blackberry Bold uit komt in de zomer van 2011. Namelijk de Blackberry Bold Touch 9900. Deze Blackberry draait op de nieuwe versie van de RIM; BlackBerry OS 7.0 software. Deze versie van OS is vooral sneller en gebruiksvriendelijker.

NFC Chip

Er zal naast een touchscreen ook een NFC Chip beschikbaar zijn in de toestellen. Dit zal binnenkort de mogelijkheid geven om betalingen te doen met zulk soort toestellen. Ook zal het een nieuwe manier van gegevens overdracht bieden: het uitwisselen van contact gegevens.

Camera mogelijkheden Blackberry Bold 9900

De Blackberry bold 9900 zal uitgerust worden met een 5 megapixel camera, ook kunnen er filmpjes worden opgenomen in HD formaat. a 720px. De Bold 9900 heeft een processor van 1,2 GHz. Dit is het dubbele van zijn voorgaande modellen

 

 

Be Sociable, Share!